Ga op de gebruikersnaam rechtsboven in het scherm staan en klik in het drop-down menu op 'Create Eyeventure'. Volg de instructies in het pop-up venster wat daarna verschijnt. Bij het aanmaken van een eyeventure komen belangrijke beslissingen aan te pas, inclusief een paar punten die onveranderbaar zijn. We raden je aan een adviseur te raadplegen. Bij vragen kun je gebruik maken van de support-knop links in het scherm, of neem direct contact met ons op (hello@eyevestor.com of 030-8080 013), waarbij wij geen inhoudelijk advies kunnen geven.