We hebben onderzoek gedaan naar toepasselijkheid van financieel toezicht op Eyevestor. Eyevestor is een platform waar op bilaterale wijze tussen eyeventures en investors, zonder tussenkomst van Eyevestor, wordt geinteracteerd. Op basis van het onderzoek en het bilaterale karakter, valt Eyevestor buiten de toezicht van toezichthouders als AFM en DNB. Bij het opstellen van Eyevestor willen we tegelijk best-in-class zijn en hebben we rekening gehouden met AFM en DNB regelgeving.

We zullen in overleg gaan met AFM en DNB over de ontwikkelingen naar de toekomst en een mogelijk gepast toezicht-traject ten behoeve van Gebruikers.