Uw positie in eyecons kunt u vinden op de beveiligde omgeving van het eyevestor platform.

Na het inloggen bevindt u zich automatisch op de Dashboard pagina. Onder 'Your Accounts' vind u een overzicht van alle eyeventures waarin u een eyeconholding heeft. Onder 'Eyecons' ziet u vervolgens het aantal eyecons dat op uw naam staan. Door op het account te klikken ziet u de transactiedetails van uw account.