Als eyevestor gebruiker en co-owner in eyeventures zijn er zowel voorwaardelijke als statutaire verplichtingen om je te identificeren. Daarbij moeten je Naam-, Adres-, Woonplaats-gegevens bekend zijn bij het bestuur in het register van co-owners. Dit is volgens de wet zo bepaald en staat vernoemd in desbetreffende statutaire voorwaarden van de eyeventures.

In ‘User Profile’ rechtsboven in je User, klik op ‘edit user profile’ een User Profile window zal openen.

Scroll naar beneden, vul hier je NAW- en persoonsgegevens in.