Een eyeventure bepaalt zelf hoe hij de eyeventure wil profileren op het platform. Hier is de eyeventure helemaal vrij in. Eyeventures kunnen verschillende privacy settings hebben, namelijk:

- Private

- Semi-public

- Public

 

Private

Investors kunnen alleen worden uitgenodigd door een eyeventure. Er is niets publiekelijk beschikbaar op het eyevestor platform. U kunt de eyeventure dan ook niet terugvinden op het platform als u niet bent aangemeld bij de eyeventure. Om u aan te melden, zult u hoogstwaarschijnlijk offline contact hebben gehad met de eyeventure en bent u en de eyeventure akkoord gegaan om u uit te nodigen. Zodra u de uitnodiging hebt ontvangen kunt u investeren, onder voorbehoud van de naleving van marktplaatsregels van de eyeventure.

 

Semi-public

De eyeventure is zichtbaar op het platform, echter investors kunnen niet direct een bod accepteren. Investors dienen eerst toegang te vragen tot de eyeventure. Beknopte informatie is hierover beschikbaar op de website van eyevestor. Is de investor eenmaal geaccepteerd door de eyeventure, dan kunt u investeren en biedingen accepteren, onder voorbehoud van de naleving van marktplaatsregels van de eyeventure.


Public

Een public eyeventure is publiekelijk beschikbaar voor alle eyevestors op het platform. Mogelijke investors kunnen zelf via het platform aankopen initiëren. Na aankoop kunnen de investors de eyecons ook ter verkoop aanbieden aan de eyeventure of andere investors (onder voorbehoud en naleving van marktplaatsregels van de eyeventure).