Direct ECO: Als je een ECO opgesteld hebt kan je (multi)direct eco transacties versturen. Direct ECO is het versturen van een transactie die meegeteld wordt in de ECO. Je kan het o.a. Inzetten om voorinschrijving te faciliteren en voorinschrijvers transacties te versturen in je ECO. Met de Direct ECO heb je veel flexibiliteit. De direct ECO heeft ook de mogelijkheid om de te betalen waarde anders te laten zijn dan de eyeconwaarde (ECO prijs per eyecons x aantal eyecons). Transactiekosten worden berekend over de ECO waarde. Als het te betalen bedrag minder is dan de transactiekosten dan is de koper vereist te betalen, los van de ECO payment setting.

In de ECO Settings kan je gedurende de ECO ook veel elementen aanpassen. Inclusief een top-up van eyecons uit depot doen.

A multiple (Excel Export)

Druk Multiple (excel Export.

Download Excel template (rechts rood)

Download accounts voor emails en rekeningnummers. Download package ID voor elk package om te gebruiken.

Eenmaal compleet save excel en upload. Druk create. The Direct ECO transacties zullen nu gecreëerd worden.

Wanneer de ingegeven eyecons in de transactie niet binnen de range van het gekozen package valt zal de transactie niet gecreëerd worden.

Je ontvangt een error report email.