Nieuwsbrieven en Investeringsmogelijkheden

Om de nieuwsbrief en/of een melding voor een nieuwe investeringsmogelijkheid te krijgen zult u aan moeten zetten dat u die meldingen wilt ontvangen. Dit kan u doen in het venster van 'edit your profile'. Login -> Ga naar User Profile -> Edit User Profile -> scroll naar beneden en daar kunt u het aanpassen.  Hier kunt u ook de voorkeurs taal voor deze berichten kiezen. Vergeet niet op 'save' te drukken als u een wijziging maakt in uw voorkeur.

Marktplaats meldingen

Als gebruiker kan je per eyeventure kiezen of je marktplaats gerelateerde meldingen wilt ontvangen. Zet je de marketplace notification aan? Dan zal je een nieuwe sell order ontvangen zodra er een geplaatst is op de marktplaats van de eyeventure.