Als je problemen hebt met inloggen of aanmelden op het eyevestor platform, kan het liggen aan de volgende zaken:

1. U heeft nog geen account;

2. Uw wachtwoord is niet meer goed of u bent hem vergeten, reset uw wachtwoord;

3. U weet uw emailadres niet meer

1. U heeft nog geen account.

- U zult een account moeten aanmaken, hulp nodig? Vind hier de uitleg: 'Hoe maak ik een account?'

2. Stel uw wachtwoord opnieuw in:

- Druk op de inlogpagina op ‘I forgot my password’

- Druk op ‘Reset password’

- U krijgt een email met een linkje, klik hierop zodat u uw wachtwoord kunt veranderen.

- Bepaal een nieuw wachtwoord. Vervolgens zou u weer in moeten kunnen loggen

3. Ik weet mijn emailadres niet meer:

- Stuur een bericht naar onze support afdeling (zwarte button rechts in het platform).

- Geef uw telefoonnummer door

- U ontvangt een sms met uw emailadres op uw telefoon

Als het probleem aanhoudt, laat het dan aan de support weten. (Zwarte button rechts in het platform) We helpen u graag verder.