Je kan een eyeventure aanmaken op de eyevestor website. Je hebt een gebruikers account nodig voordat je een eyeventure kan aanmaken. Heb je wat extra hulp nodig bij het aanmaken van je gebruikers account? Volg ons stappenplan 'Hoe maak ik een account?'. Ga op de gebruikersnaam rechtsboven in het scherm staan en klik in het drop-down menu op 'Create Eyeventure'. Volg de instructies in het pop-up venster wat daarna verschijnt.

Iedereen kan een eyeventure aanmaken. Of je een persoon, een bedrijf, een sportclub, een social entreprise of een ander soort van publieke organisatie bent. Je zal je akkoord moeten gaan met eyevestor’s terms and conditions, en onze commerciële voorwaarden.

Eyevestor heeft het recht om eyeventures niet live te laten gaan met een funding ronde totdat Eyevestor tevreden is met de visie en de intenties van de eyeventure.

Bij het aanmaken van een eyeventure komen belangrijke beslissingen aan te pas, inclusief een paar punten die onveranderbaar zijn. We raden je aan een adviseur te raadplegen.