We hebben onderzoek gedaan naar toepasselijkheid van financieel toezicht op Eyevestor. Eyevestor is een platform waar op bilaterale wijze tussen eyeventures en investeerders, zonder tussenkomst van Eyevestor, wordt gehandeld. Op basis van het onderzoek en het bilaterale karakter, valt Eyevestor buiten de toezicht van toezichthouders als AFM en DNB. Bij het opstellen van Eyevestor willen we tegelijk best-in-class zijn en hebben we rekening gehouden met AFM en DNB regelgeving. We houden de Europese en Nederlandse regelgeving omtrent equityfunding platformen nauwlettend in de gaten, we proberen hier ook ten alle tijden op vooruit te lopen.

We zullen in overleg gaan met AFM en DNB over de ontwikkelingen naar de toekomst en een mogelijk gepast toezicht-traject ten behoeve van Gebruikers.