Volg de volgende 7 stappen en dan is je gebruikersaccount helemaal klaar voor gebruik.

1. Ga naar de website van eyevestor dan ziet u het volgende scherm: klik op LOGIN, rechts bovenin het scherm

2. Dan komt u bij dit scherm. Om een gebruiker aan te maken doe JOIN

3. Hier vult u uw gegevens in en maakt u uw account aan. U krijgt een mailtje op het opgegeven email adres met een activatielink. Klik op de link om uw gebruikersaccount te activeren.

4. Om volledig gebruik te kunnen maken van uw profiel hebben we nog wat additionele informatie nodig. Log in op uw profiel en klik op 'user profile'. De rechterknop in het scherm.

5. Dan komt u in het volgende scherm terecht en klikt u op 'edit user profile'. De meest linker van de drie rode knoppen.

6. In dit venster kunt u uw persoonsgegevens aanvullen. Vergeet niet rechtsonder op de groene 'save' knop te klikken.

7. Gefeliciteerd je account is nu compleet en klaar voor gebruik, succes met investeren!