We hebben 2 verschillende soorten offerings op ons platform. De eyeventure eigenaar bepaalt wat voor type offering er gedaan wordt. We zullen ook uitleggen hoe je kan investeren in dit type offering.

.

Public eyeventure

Als je een eyeventure ziet waar je in wilt investeren volg je de volgende stappen:

• Ga naar de eyeventure waar je in wilt investeren
  • Log in of maak een account aan
  • Selecteer de hoeveelheid eyecons die je wilt kopen
  • Klik op betalen, the eyecons zullen gedurende 12 uur voor je worden gereserveerd
  • Selecteer de optie "Bunq, iDeal, bancontact" of "Bank transfer"
  • Je zal doorgestuurd worden naar een ander scherm waar je jouw betaling kunt afronden
  • Zodra je betaling goed is ontvangen, ontvang je jouw eyecons op je (nieuwe) account

.

Private eyeventure

In essentie zet je dezelfde stappen als je zou doen bij een publieke eyeventure. Waar het wezenlijke verschil ligt is dat je toestemming moet vragen om de eyeventure te kunnen zien en om er in te kunnen investeren. Toestemming moet je krijgen van de eyeventure eigenaar, klik gewoon op "request invitation". Zodra je toestemming krijgt kan je gaan investeren op dezelfde manier als bij een public eyeventure.