Als je transacties gedaan hebt kan je gebruiker niet verwijderen. We zijn dan verplicht je data tenminste 5 jaar te bewaren. Je kan wel je Gebruiker uitschakelen (disablen).

Als je een account in een eyeventure hebt, moet je deze eerst verwijderen. In je accountmap zie je het. Uw account kan geen positie of lopende transacties bevatten.

Hieronder een voorbeeld
click op account

Daar vind je ook een delete button
Als je daar opdrukt wordt je account verwijderd.

Ga dan naar je User profile. Als je geen accounts meer  dan kan je ook je gerbuikersaccount verwijderen
in your User profile you can then delete your User
Bevestig je verwijdering

Geef je wachtwoord om te bevestigen

Je gebruiker zal verwijderd worden