- Als admin log je in in je Eyeventure.

- Ga naar de Register tab.

- Dan kom je in dit scherm.

- Klik op Add account (als je er 1 tegelijk doet) of Add Multiple accounts als je er ca 50 tegelijk wilt aanmaken

- Vul alle gegevens van de gebruiker die je wilt uitnodigen in.

- Alles goed ingevuld ? Klik dan op de knipperende knop Send Email Notification.

- De gebruiker heeft nu een email ontvangen met de uitnodiging om zijn account te activeren.

- De uitgenodigde gebruiker klikt op de groene knop Activeer mijn rekening.

- Daarmee wordt deze naar het Eyevestor platform geleid. Als je al een gebruiker hebt op het eyevestor platform dan login. -  Anders ga je via join om je te registreren.

- Gefeliciteerd nu heb je je gebruiker aangemaakt op het Eyevestor platform en heb je een rekening ontvangen bij de Eyeventure die je heeft uitgenodigd.